KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Nalan ERKARAKAŞ' ın Mesajı

Türkiye Sermaye Piyasasının Değerli Paydaşı,

Halka açık şirket olmak global piyasalarda “ortak dil konuşan” şirketler arasına katılmak demektir. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği (KOTEDER) olarak temel amacımız, hisseleri Borsa’da işlem gören halka açık şirketler ile halka açılmayı planlayan şirketlerin düzenleyici kurumlar ve diğer piyasa paydaşları arasında bu ortak dilin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacak bir “iletişim köprüsü” olabilmektir.

KOTEDER’in öncelikli hedefi, şirketlerimizin hisselerini halka arz ederek sermaye piyasaları yoluyla en uygun maliyetlerle finansman sağlamaları konusunda farkındalık yaratmaktır. Bu hedef doğrultusunda gerçekleştireceğimiz yoğun bilgilendirme faaliyetleri ile şirketler ve düzenleyici kurumlar arasında iletişim ve işbirliğini kolaylaştırırken; herbiri kendi alanında uzman olan yönetim kadrosu ve bünyesindeki yetkin danışmanlarıyla hisseleri Borsa’da işlem görmekte olan veya halka açılmayı planlayan şirketlerin, düzenlemelerden kaynaklanan tereddüt ve sorunlarının giderilmesini temel yol haritamız olarak belirledik.

Yukarıda kısaca özetlediğimiz amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda hisseleri Borsa’da işlem gören ve görmeyen halka açık şirketlerimizin tamamını KOTEDER üyeleri arasında görmek isteriz. Üyelerimiz arasına katılan herbir şirket, sektör ve düzenleyici kurumlar arasında “iletişim köprüsü” kurma işlevimizde gücümüze güç katacaktır. Sizleri bu çabamıza ortak olmaya ve hep birlikte şirketlerimizin değerlerini arttırarak sermaye piyasalarımıza katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

http://www.vergidunyasi.com.tr/images/new/tw.png                                                     http://www.vergidunyasi.com.tr/images/new/fb.png

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul