KURUMSAL YÖNETİM KONFERANSI VE PANELİ PROGRAM AKIŞI
Açılış konuşmalarını KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nalan ERKARAKAŞ, SPK Başkanı Sn. Dr. Vahdettin ERTAŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. İsmail YÜCEL'in yapacakları konferansta, konuyla ilgili SPK Uzmanları ile sektörün önemli şirket yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldıkları konferansın devamında “Kurumsal Yönetim Uygulamalarının ve OECD İlkelerinin Getirdiği Yenilikler” konulu bir panel yapıldı.

"Türkiye'de Kurumsal Yönetim Uygulamaları: Fırsatlar ve Zorluklar" konulu panelin Moderatörlüğünü Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye Sermaye Piyasaları Aracı Kuruluşları Birliği Başkanı ve KOTEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Sn. İlhami KOÇ yaptı.

KONERANS VE PANEL PROGRAM AKIŞI

• 08:30 – 09:00 Kayıt ve kahve ikramı
  • 09:00 – 09:30 Açılış Konuşmaları
  • Nalan ERKARAKAŞ KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı,
  • İsmail YÜCEL GÜMRÜK VE TİC. BAKANLIĞI Müsteşar Yardımcısı
  • Dr. Vahdettin ERTAŞ SPK Başkanı,
  • 09:30 – 10:30
  • Kurumsal Yönetim ve Borsa Şirketleri,
  • Genel Kurullar ve Yatırımcı Hakları Yönetim Kurulları,
  • Kamuyu Aydınlatma Yükümlülükleri,
  • Hale Turgay ORUÇ SPK Grup Başkanı,
  • E-Genel Kurul Av. Özgür BÜLBÜL MKK Hukuk İşleri Müdürü
  • 10:30 – 11:00 Kahve ikramı
  • 11:00 – 12:30 Panel Türkiye’de kurumsal yönetim Uygulamaları: Fırsatlar ve Zorluklar
  • Moderatör: İlhami KOÇ İŞ BANKASI Genel Müdür Yardımcısı,
  • Tevfik Metin AYIŞIK GEDİK YATIRIM MEN. DEĞ. Genel Müdürü,
  • Erol GÖKER GLOBAL MEN. DEĞ. Yönetim Kurulu Başkanı,
  • Adnan AKAN PWC TÜRKİYE DENETİM HİZMETLERİ Lideri,
  • Nursel İLGEN TAV HAVALİMANLARI HOLDING Yatırımcı İlişkileri Başkanı,
  • Erkan ÖZDEMİR YAPI KREDİ BANKASI Genel Müdür Yardımcısı,
  • 12:30 – 12:45 Kapanış Konuşması
  • Ayşegül EKŞİT SPK Başkan Yardımcısı
  • OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul