TKYD ve KOTEDER işbirliğinde “Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum ve Raporlama Çalıştayı” 28 Ocak 2016 Günü Yapıldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile işbirliğine giderek borsa şirketlerinin kurumsal yönetim uygulamalarının geliştirilmesi amacıyla “Kurumsal Yönetim İlkelerinin Uygulanmasında Sermaye Piyasası Kurulu’na Destek” başlıklı bir proje başlatıldı.

Proje’nin ilk aşamasında halka açık şirketlerin kurumsal yönetim ilkelerine ilişkin değerlendirmelerini almak amacıyla 28 Ocak 2016 tarihinde Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği (KOTEDER) işbirliğinde “Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum ve Raporlama Çalıştayı” düzenlendi..

Nestor Advisors Ltd. ‘den David Risser ve Ünsal Gündüz Avukatlık Bürosundan Burak Koçer'in moderatörlüğünde 28 Ocak 2016 tarihinde 14.00 – 18.00 saatleri arasında Avantgarde Hotel Levent’te İngilizce olarak düzenlenen çalıştaya üyelerimizin içinde bulunduğu 19 farklı Halka Açık Şirket temsilcisi katıldı. Çalıştaydan çok verimli değerlendirmeler ortaya çıktı.

Projenin basın bültenine buradan ulaşabilirsiniz.

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul