KOTEDER YUVARLAK MASA TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR. KATILIM ÜCRETSİZDİR!

KOTEDER YUVARLAK MASA TOPLANTILARI (III)

İŞLETMENİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN BAĞIMSIZ DEĞER: MARKA

Tarih: 18 Nisan 2018

Saat:  14:00 -16:30

Yer:    Windowist Tower, Maslak

KONUŞMACILAR

EYUBOĞLU MARKA VE PATENT DANIŞMANLIK A.Ş.

Av. Samiye Eyuboğlu

Kurucu Ortak & Yönetim Kurulu Başkanı

Av. Gizem Karpuzoğlu

Yurtdışı Departman Yöneticisi

PROGRAM AKIŞI

14:00 -15:00   YURTİÇİNDE MARKA SAHİBİ OLMAK

·         İşletmelerde Markanın Yeri, Marka Değerlemesi

·         Başvurudan tescile markanın oluşumu

·         Marka tescilinin kazandırdıkları

·         Marka korumasının başlangıcı ve bitişi

·         Haksız marka tesciline karşı izlenecek yollar

15:00 -16:00   YURTDIŞINDA MARKA SAHİBİ OLMAK

·         Yurtdışında marka koruması nasıl elde edilir?

·         Farklı tescil sistemleri nelerdir?

·         Hangi tescil sistemi tercih edilmelidir?

·        Yurtdışındaki işlemlerde partner ile çalışma zorunluluğu

16.00 -16:30   SORU&CEVAP

KATILIM ÜCRETSİZDİR

Kayıt için en geç 13 Nisan 2018 günü saat 17:00’ye kadar aşağıdaki mail adresine bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Mail: kotedergenelsekreterlik@gmail.com

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul