PROFESYONELLER İÇİN VUK ve TFRS UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Yer: Aquila Toplantı Salonu, Windowist Tower, Maslak

EĞİTİMCİ
Oğuz Kemal Bulut, YMM
M.G.I. Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.
Sorumlu Ortak Baş Denetçi

EĞİTİM AKIŞI

- Tanışma
- VUK Uygulama ve Temel Karakteristikleri
- VUK Mali Tablo Sunum Özellikleri
- TFRS Uygulama ve Temel Karakteristikleri
- TFRS Temel Varsayımlar ve Yaklaşımları
- Bu Karakteristik ve Yaklaşımlar Kapsamında Karşılaştırmalar
- Örnek Bir Mali Tablo Üzerinden Ayrıntılı Analiz
- Sorular ve Cevaplar

12:30-13:30- Öğle arası

- VUK ve TFRS Dönen Varlıkların Kayda Alınması ve Sunumu
- VUK ve TFRS Duran Varlıkların Kayda Alınması ve Sunumu
- VUK ve TFRS Kısa ve Uzun Vadeli Yabancı Kaynakların Kayda Alınması ve Sunumu
- VUK ve TFRS Özkaynak Kalemlerinin Sunumu
- VUK ve TFRS Yurt içi ve Yurt Dışı Satışların (Hasılat) Kayda Alınması ve Sunumu
- TFRS Uygulamasında Dipnot Açıklamaları ve Önemi
- Banka ve Banka Dışı Finansal Kuruluşlardan Borçlanmalar, Yatırımcı İlişkileri ve Tedarikçi İlişkileri Bakımından Her İki Standardın Uygulama ve Karşılaştırılmalı Avantajları
- Sorular ve Cevaplar

KATILIM BEDELİ: 750.-TL+KDV  (KOTEDER Üyeleri için 500.-TL+KDV)

BANKA HESAP NO: Argün Turizm A.Ş. Garanti Bankası Maslak Şubesi nezdindeki 6297523 numaralı hesap. IBAN: TR91 0006 2000 3420 0006 2975 23

NOT: Katılım kontenjan ile sınırlıdır. Kesin katılımınızı en geç 20 Mayıs 2018 günü saat 16:00’ya kadar katılım bedelinin yatırıldığını gösteren havale/EFT dekontunun taranmış halini ve katılımcı iletişim bilgileri ile fatura bilgilerinizi ekleyerek kotedergenelsekreterlik@gmail.com adresine göndermenizi rica ederiz.

TEYİT VE BİLGİ İÇİN: Hüseyin Eskici, KOTEDER Genel Sekreteri TEL: 0 530 548 30 46

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul