GENEL KURUL ÖNCESİNDE TÜRKİYE VE DÜNYA EKONOMİSİNİ DEĞERLENDİRDİK

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde saat 14:00-16:00 arasında iRes Financial Research & Advisory firması kurucu ve yöneticisi Sn. Zekeriya ÖZTÜRK ile "Türkiye ve Genel Olarak Dünya Ekonomisine Bakış: Bizi neler Bekliyor?" temalı bir Yuvarlak Masa Toplantısı ile bir ufuk turu yaptık. Sn. ÖZTÜRK'ün kısa özgeçmişi aşağıda yer almaktadır:

Zekeriya ÖZTÜRK , Managing Director

Founder of iRes Financial Research & Advisory

Prior to founding iRes, Zekeriya worked as an EVP at Garanti Bank Turkey responsible for International Business Development, and served as a Board Member at Garanti Bank Romania, Garanti Asset Management (responsible from risk), and Garanti Securities (audit Committee member) between 2006 and 2013.

Prior, he was First Vice President at Merrill Lynch in London as a Financial Analyst for six years. He also worked as a research analyst in various local and international brokerage firms during his nineteen year career in Finance. His main coverage was banking sector in Turkey, Russia, Egypt, Czech Republic and Israel. Cement, retail, refining, petrochemicals and conglomerates were among his sectoral coverage universe throughout his career.

Zek received a number of awards from Institutional Investors and Extel, as the best Turkey and Financial Research analyst. He holds B.Sc. in Naval Architecture, M.Sc. in Robotics/Automatic Control Systems degrees from Istanbul Technical University and Masters degree in Business Administration from Edinburgh University.

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul