EĞİTMEN: Dr. Hatice KARA

- Akkök Holding A.Ş. Kurumsal Yönetim ve Sermaye Piyasası Düzenlemelerine Uyum Koordinatörü, Mayıs 2016-devam.

- Yatırımcı Tazmin Merkezi Varlık Yönetim Kurulu Üyesi, 2013-2015.

- SPK Denetleme Dairesi Başuzmanı,  2013-2015.

SPK Piyasa Gözetim ve Düzenleme Dairesi Başkan Yardımcısı, 2002-2005.

Tarih: 12 Eylül 2018

Saat: 14:00 -18:00

Yer: Aquila Toplantı Salonu, Windowist Tower, Maslak

EĞİTİM AKIŞI

- Genel Olarak İlişkili Taraf İşlemleri

- Yasal Çerçeve

- Tanımlar ve Kavramlar

- TMS 24

- Kurumsal Yönetim İlkelerinde İlişkili Taraf İşlemleri

- İlişkili Tarafla Yapılan Önemli Nitelikteki İşlemler ve Yükümlülükler

- Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının İlişkili Taraf İşlemlerinde Özel Hükümler

ve Yükümlülükler

- İlk Halka Arz ve Sermaye Artırımında İlişkili Taraf İşlemleri

- Geri Alınan Payların Satış ve İtfasında İlişkili Taraf İşlemleri

- Soru & Cevap

16:00-16:15 Çay/Kahve

- Örtülü Kazanç Aktarımı

- Hukuki ve Cezai Yaptırımlar

- Örnek Olaylar

- Soru & Cevap

KATILIM BEDELİ: 500.-TL+KDV (KOTEDER Üyeleri için 300.-TL+KDV)

BANKA HESAP NO: Argün Turizm A.Ş. Garanti Bankası Maslak Şubesi nezdindeki 6297523 numaralı hesap. IBAN: TR91 0006 2000 3420 0006 2975 23

NOT: Katılım kontenjan ile sınırlıdır. Kesin katılımınızı en geç 11 Eylül 2018 günü saat 16:00’ya kadar katılım bedelinin yatırıldığını gösteren havale/EFT dekontunun taranmış halini ve katılımcı iletişim bilgileri ile fatura bilgilerinizi ekleyerek kotedergenelsekreterlik@gmail.com adresine göndermenizi rica ederiz.

TEYİT VE BİLGİ İÇİN: Hüseyin Eskici, KOTEDER Genel Sekreteri

TEL: 0 530 548 30 46

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul