UZMAN EĞİTİMCİDEN UYGULAMALI EĞİTİM!

BİLGİ GÜVENLİĞİ UYGULAMA DENEYİMLERİ IŞIĞINDA

SPK BİLGİ SİSTEMLERİ YÖNETİM TEBLİĞİ EĞİTİMİ

EĞİTMEN: Mustafa ARAR

- Bilgi Güvenliği ve Risk Yönetimi Uzmanı, SMMM, Bağımsız Denetçi

- Merkezi Kayıt Kuruluşu, Risk Yönetimi ve Denetim Müdürü, 2005-2016

- Sermaye Piyasası Yatırım Kuruluşları Yöneticisi, 1994-2004.

- SPK Denetleme Dairesi Uzmanı, 1987-1994.

Tarih: 16 Ekim 2018

- Kritik Süreçlerin Belirlenmesi

- İş Sürekliliği Planları

- Soru & Cevap

KATILIM BEDELİ: 500.-TL+KDV (KOTEDER Üyeleri için 300.-TL+KDV)

BANKA HESAP NO: Argün Turizm A.Ş. Garanti Bankası Maslak Şubesi nezdindeki 6297523 numaralı hesap. IBAN: TR91 0006 2000 3420 0006 2975 23

NOT: Katılım kontenjan ile sınırlıdır. Kesin katılımınızı en geç 9 Ekim 2018 günü saat 16:00’ya kadar katılım bedelinin yatırıldığını gösteren havale/EFT dekontunun taranmış halini ve katılımcı iletişim bilgileri ile fatura bilgilerinizi ekleyerek kotedergenelsekreterlik@gmail.com adresine göndermenizi rica ederiz.

TEYİT VE BİLGİ İÇİN: Hüseyin Eskici, KOTEDER Genel Sekreteri TEL: 0 530 548 30 46

• OLAĞAN GENEL KURUL 27 MAYIS 2019 KOTEDER OLAĞAN GENEL KURULUNA DAVET Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem ile 15 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26, Kat: 14, 34467 Maslak, İstanbul adresinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 27 Mayıs 2019 günü saat 16:00’da aynı adreste yapılacaktır. Sayın Üyelerimize duyurulur. Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması. 2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi. 3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi. 4. Denetçi Raporunun okunması. 5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi. 6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi. 7. Dilek ve öneriler.
  • DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul