Haber

22 KASIM 2021 TARİHİNDE TSPB BAŞKANI İBRAHİM HALİL ÖZTOP İLE SERMAYE PİYASALARINI GÖRÜŞTÜK

KOTEDER Yönetim Kurulunu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nalan Erkarakaş, Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Sevdil Yıldırım ve Serdar Eser'in katıldığı Zoom üzerinden çevrim içi olarak yapılan görüşmede sermaye piyasalarımızın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla TSPB ile KOTEDER arasında her konuda işbirliği yapılması konusunda mutabık kalındı.

24/11/2021

13. REKABET KONGRESİ 23 KASIM 2021 TARİHİNDE YAPILACAK

Üyesi bulunduğumuz SEDEFED tarafından düzenlenen 13.Rekabet Kongresi 23 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapılacak. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Nalan ERKARAKAŞ'ın moderatör olacağı kongreyi http://sedefed.org/canli-yayin/ bağlantısından izleyebilirsiniz.

Kayıt için: https://form.123formbuilder.com/6030321/form

18/11/2021

Haber

ÜYE VE PAYDAŞLARIMIZ YANAN ORMANLARIMIZ İÇİN 14,500 ADET FİDAN BAĞIŞLADI!

Temmuz 2021'de yurdumuzun çeşitli yerlerinde çıkan yangınlarda kaybedilen ormanlarımız için açmış olduğumuz "Yeniden Yeşerteceğiz" kampanyası kapsamında üye ve paydaşlarımız tarafından çeşitli resmi ve sivil toplum kuruluşları aracılığı ile toplam 14,500 adet fidan bağışı yapılmıştır.

KOTEDER olarak Üye ve paydaşlarımıza teşekkür ediyor, bir daha böyle bir yangın felaketi ile karşı karşıya kalmamayı diliyoruz.

19/10/2021

Arama